Dranouter maakt DJ's bekend en zoekt Dj-talenten!


Party news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: Dranouter maakt DJ's bekend en zoekt Dj-talenten!
Nieuws thumbnail: Dranouter maakt DJ's bekend en zoekt Dj-talenten!

 

 

Dranouter maakt DJ's bekend en zoekt Dj-talenten!

 

 

In deze nieuwsbrief, 

  • Dranouter & subsidies? 
  • Dj's op Dranouter 
  • zoektocht naar Dj-talent! 

DRANOUTER & SUBSIDIES?

De voorbije weken kwam Dranouter geregeld in het nieuws met onheilsberichten over wegvallende subsidies. We willen even verduidelijken dat het hier telkens gaat over Muziekcentrum Dranouter, de folkclub in Dranouter dorp die al ruim 10 jaar bestaat. Deze werking staat op eigen benen. Het eventueel wegvallen van overheidsmiddelen heeft dan ook geen impact op Festival Dranouter.

Dat neemt niet weg dat we met Festival Dranouter het centrum vollenbak steunen. Het centrum is gegroeid in de schoot van het zomerfestival en nu het eindelijk zelfstandig draait dreigt het z’n werkingsmiddelen te verliezen. Wij hopen dus van harte dat ze hun werk zullen kunnen verder zetten. Want voor folk in Vlaanderen is hun werking levensnoodzakelijk, en voor het cultuuraanbod in de Westhoek. Wie meer wil weten kan terecht op de site www.folkpodia.be een gezamenlijk initiatief van Muziekcentrum Dranouter en ‘t Smiske (Asse) en ’t Ey (Belsele) die ook hun steun dreigen te verliezen. 
Wil je steunen, dan kan je daar een reactie achter laten!


Dranouter maakt de Dj’s bekend

Merdan Taplak Live, Klaas en Klesie, Captain Steel and Sailors, Dj Bob, 
Dj Bertrand, Down Under en Dj Jåk vullen het Dj-programma van Dranouter.

Merdan Taplak V

 

Merdan Taplak Live: Merdan Taplak, geboren en getogen in Antwerpen, heeft de voorbije jaren een mooie carrière opgebouwd als dj en producer. Met zijn Merdan Taplak Orkestar verzoent hij in een passionele mix melodieën uit alle werelddelen met elektronische dansmuziek. De combinatie van Merdan's dj-kunsten en atypische Balkan Beats live - muzikanten zijn de ingrediënten voor een waanzinnige live reputatie in binnen- en buitenland. Perfecte mix om een feestje te bouwen op Dranouter! 

Down Under: Het vurige duo die in staat is de tent op stelten te zetten! 
Folk, rock, balkan, goeie, harde, zachte, ritmische, melodische, scherpe, doffe, dansbare, dorstige muziek, wie kan daaraan weerstaan?

Klaas & Klesie: Klaas & Klesie leren elkaar kennen bij de folkrockgroep AedO. Klaas als accordeonist, Klesie als manager. Uit die samenwerking is een hechte vriendschap ontstaan en met een gelijke doch aanvullende muzieksmaak lag het bijna voor de hand dat Klaas zijn maat Klesie zou vervoegen achter de mengtafels. Zoveel jaar later zijn ze onafscheidelijk achter de knoppen en amuseren ze zich even gaaf als de crowd! Naast Boombalfestival, Gentse Feesten & oudejaar is dit de enige plaats waar je hen aan het werk kan zien. 

Dj Bob: Met een waterval aan frisse folk, beukende balkan, uptempo reggae- vibes en global madness dropt hij muzikale–into your face- bommen!  Party in stijl, snedig ambiance! Hoppa! Karamba! Op Dranouter brengt hij nog eens een oldskool folkrepertoire! 

bob@ dranouter

Dj Bertrand: staat garant voor een cocktail met herkenbare en verrassende folk, folkrock en punk, latino, weredlmuziek en country. Kom mee swingen op Bertrand’s ‘Devils’ dance Floor!

Captain Steel and Sailors: Captain Steel neemt u mee op een muzikale reis rond de wereld. Kom aan boord en feest mee, van Angola langs Londen, over Brazilië tot Bratislava. Onderweg serveert hij u de beste Kudoru, Baile Funk, Dancehall, Moombahton, Elektro (swing), Dnb, Dubstep, Balkanbeats en andere Global Bass. Be prepared. Er is stormweer op komst. But Steel ‘ll bring you home.

Dj Jåk: in ’99 won Dj Jåk de Dj-contest van Dranouter en sindsdien staat hij ieder jaar op het festival. 
Grunge, pop, new wave en een hoop foute muziek zorgen voor een niet te missen feestje!

 

Alle informatie is ook te vinden op: 

www.festivaldranouter.be 


Dranouter zoekt DJ- talenten!

Wint de dj uit jouw jeugdhuis of vereniging een plaats op Dranouter Festival?

Al ooit ervan gedroomd om zelf plaatjes te draaien of je favoriete jeugdhuis dj plaatjes te zien draaien in de “Biertent” van Dranouter Festival? En het podium te delen met o.a. Merdan Taplak, Dj Bertrand, Dj Bob, … Dan is het nu jouw kans!  Voeg nu de dj van je eigen vereniging toe aan de poll en stemmen maar. De Dj met de meeste stemmen krijgt een podiumplaats tussen de andere Dj’s.

Hoe deelnemen?

1. Stuur een persoonlijk FB- bericht naar Dranouter Festival met volgende gegevens:

Naam + dj-naam + mailadres:+ playlist: max. 20 minuten.

2. Je voegt ZELF je Dj toe aan de Poll op de facebookpagina van Dranouter Festival 

3. Stemmen maar! 

4. Uit de dj’s met de meeste stemmen (op maandag 2 juli om 12 uur) zal Dranouter de beste playlist uitkiezen. Die 3 dj's brengen hun playlist live op donderdag 2/08 in de Palace (jury wordt later nog bekend gemaakt) waarvan de winnaar op zondag 5/08 een uur lang het beste van zichzelf mag geven. 


Opgelet: de poll sluit op maandag 2 juli!
Zet alvast in je agenda

Donderdag 2/08: 00u-01u. DJ-contest top 3 (20’ per persoon)

Zondag 5/08: 60’ DJ-set winnaar

 


Weekendticket: €100 
Tweedaagsticket: €80 
Dagticket: €50
Campingticket: €15 

Klik HIER om tickets te bestellen!  
Alle informatie is te vinden op www.festivaldranouter.be! 


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.