Extra voorstelling - Flanders Fields, eindbestemming Popering


Regionaal news
Gepost op door Stef Vermeulen

 

 

Extra voorstellingen
'Flanders Fields, eindbestemming Poperinge'

 
Vorige week, op donderdag 14 mei, ging de theaterproductie 'Flanders Fields, eindbestemming Poperinge' in première. Het intimistische stuk rond enkele vergeten helden van de Grote Oorlog, wordt gespeeld in een tijdelijk theater aan de Militaire Begraafplaats Lijssenthoek te Poperinge. De serene en respectvolle manier waarop theater, film en muziek verweven worden met de ingetogen vertolkingen van de acteurs, het aangrijpende verhaal en de unieke locatie, beroeren duidelijk de zinnen. Vandaag maakt Music Hall bekend dat er 2 extra voorstellingen worden toegevoegd om aan de vraag te kunnen voldoen. Info en speeldata via: www.poperinge1418.be
 
Meer over de voorstelling
De cast van ‘Flanders Fields, eindbestemming Poperinge’ bestaat uit Eve Van Avermaet (Nellie Spindler), Steph Goossens (Sir Henry Leville), Tristan Versteven (Alfie Cole), Maarten Goffin (Talib Singh), Laurens Aneca (Walter De Corte), Lander Depoortere (Emil De Corte), Steve Aernouts (Pieter Raman), Pascal Maetens (Serge Schietecatte) en Joke De Bruyn (Klara Bloemen).
 
Het scenario is van Willem Wallyn & Maliboe, Indra Siera regisseerde, Matt Dunkley componeerde de muziek, en Joris van Veldhoven tekende voor het decor- en kostuumontwerp.
 
Praktisch
‘Flanders Fields, eindbestemming Poperinge’
Vanaf 14 mei tot en met 14 juni 2015
aan de Militaire Begraafplaats Lijssenthoek, Poperinge
Tickets via www.sherpa.be – 0900 69 900 (max €0,5/min)
www.poperinge1418.be

 

Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.