Ceasar Millan Live @ Lotto Arena - the dog whisperer


Regionaal news
Gepost op door Stef Vermeulen
Nieuws afbeelding: Ceasar Millan Live @ Lotto Arena - the dog whisperer
Nieuws thumbnail: Ceasar Millan Live @ Lotto Arena - the dog whisperer

 

 

Oprah Winfrey, Scarlett Johansson, Will Smith en Nicolas Cage laten hun honden trainen door TV sensatie Cesar Millan. Cesar Millan heeft al een trouwe fanbase wereldwijd dankzij zijn TV-show ‘Dog Whisperer’, die voor een Emmy genomineerd werd. De Belgische fans van de hondenfluisteraar krijgen opnieuw de kans om te leren van de meester zelve. Hij brengt zijn grootse en fascinerende live spektakel opnieuw naar Antwerpen en dit keer naar de Lotto Arena op vrijdag 18 mei 2012. Het publiek hangt aan zijn lippen wanneer Cesar Millan zijn geweldige inzichten in hondenpsychologie prijsgeeft en vertelt hoe mensen een belangrijke rol kunnen spelen in de gedragsstoornissen van hun hond.

Tijdens zijn live show maakt Cesar Millan gebruik van relevante multimedia en licht hij zijn ideeën toe aan de hand van echte voorbeelden met honden en hun baasjes. Dat maakt van deze show een uniek concept. In het eerste deel van de show leert Cesar zijn publiek hoe alledaagse dingen in het huishouden tot gedragsstoornissen kunnen leiden voor een hond. Verder geeft hij zeer interessante tips en tricks over hoe je hond rustiger kan zijn in huis. In de tweede helft van de show toont Cesar het belang van een evenwichtig leiderschap en de juiste energie aan. Cesar leert zijn publiek de wereld door hondenogen te zien. Zijn «voldoeningsformule» zal de relatie tussen honden en hun baasjes voor altijd veranderen. Anders dan bij zijn vorige passage zal Cesar Millan nu ook extra aandacht besteden aan agressie en instinct.

"Honden brengen me naar de meest geweldige plekken", vertelt Cesar. "Wanneer je me vroeger als kleine jongen in Mexico zou zeggen dat ik later met mijn eigen live show de wereld rond zou reizen, zou ik je nooit geloven. Ik train honden en hun baasjes. Het is een uniek gevoel om mijn speciaal talent in te kunnen zetten om hondenliefhebbers te helpen. Ik zie het als mijn bijdrage om van de wereld een mooiere plek te maken…hond per hond."

Let op: Cesar Millan Live is een show voor mensen die met honden bezig zijn. Daarom zijn honden zelf niet toegelaten in de zaal – enkel gelegitimeerde servicehonden zullen toegelaten worden.
De show zal in het Engels gebracht worden.

 
 

Ticketverkoop

 
 

Start ticketverkoop:
Vrijdag 25 november om 9u.

Tickets via Proximus Go For Music:
0900 2 60 60* of www.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen
(excl. servicekosten): 
95 euro* - 60  euro - 40 euro

* Deze tickets zijn Platinum Q&A seats. De tickets geven recht op zitplaatsen vooraan. U mag bovendien ook de Question & Answer sessie bijwonen na de show. Hierbij maakt Cesar Millan 30 minuten vrij om vragen uit het publiek te beantwoorden.

 
 


*0.5euro/min, incl btw


Gerelateerde berichten


Reactie plaatsen


Aanmelden
Naam:
Paswoord:
Ingelogd blijven
Klik hier als je je paswoord vergeten bent.
Registreren
Gebruikersnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Bevestig wachtwoord:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.